Anticelulit tretmani - Apoteka Sombor

Traži
Go to content

Main menu

Anticelulit tretmani

Savetovanja > za mršavljenje > Celulit

Kozmetičke kuće nude brojne kozmetičke anticelulit tretmane:
* anticelulit masaža
* biljni i mineralni oblozi
* endermologija (lipomasaža pomoću posebnog aparata kojim se oslobađa zarobljena masnoća i “pegla” celulit)
* mezoterapija (metoda kojom se vitamini, minerali, antioksidansi i ostale aktivne supstance ubrizgavaju direktno u treći sloj kože u kome se nalaze sitni krvni sudovi, mezoderm - intenzivnija hidratacija i ishrana same kože, a proces starenja se značajno usporava )
* kriolipoliza (metoda zamrzavanja masnih ćelija)
* kombinovani tretmani-laser, ultrazvuk, magnet, elektro i radio talasi.


Gelovi/serumi/kreme –kućni tretmani za borbu protiv celuluita

Preparati na bazi bršljena - pojačavaju mikrocirkulaciju, drenažu viška tečnosti i razgradnju masti.

Preparati na bazi mente, kofeina, ruzmarina – imaju termo efekat (efekat zagrevanja) kojim se poboljšava mikrocirkulacija i smanjuju masne naslage.

Preparati na bazi specifičnih morskih algi i amazonske gline – podstiču mikrocirkulaciju, razgrađuju masti, uklanjaju toksine.

Preparati sa enzimom mukopolisaharidaza – ovaj enzim razgrađuje mukopolisaharide koji se u višku nakupljaju u koži, doprinose izgledu narandžine kore i otežavaju dreniranje toksičnih materija iz kože. Enzim omekšava potkožno tkivo i povećava razmenu materija. Uklanja postojeći celulit i sprečava nastajanje novog.

Preparati na bazi L-karnitina – L-karnitin je neophodan za pretvaranje masti u energiju. Preparati sa L-karnitinom će ubrzati razgradnju masnog tkiva tokom vežbanja.


U našim apotekama uz praktične savete vezane za dijetetsko-higijenski režim, možete naći brojne preparate koji su pokazali jako dobre rezultate u borbi protiv celulita. Ljubazno osoblje uvek će Vam pomoći da odaberete idealan preparat za Vas i uputiti Vas u njegovo dejstvo i način primene.Šetnjom do apoteke, već ste započeli borbu protiv celulita!


 
Back to content | Back to main menu