Eucerin - Apoteka Sombor

Traži
Go to content

Main menu

Eucerin

Asortiman > Medicinska kozmetika
EUCERIN apoteke:
CENTRALNA


 

1900. godine, mladi hemičar Isaac Lifschütz patentirao je emulgator koji je nazvao Eucerit, nadahnut starogrčkom reči koja u prevodu znači “lep vosak”. Otkriće dr. Lifschütza i razvoj Eucerita može se smatrati revolucijom u medicini toga doba. Eucerit je postao tehnološki temelj za razvoj prvih stabilnih emulzija i temelj svih Beiersdorfovih preparata toga vremena. Prof. Unna bio je posebno impresioniran svojstvima na tim temeljima proizvedene lekovite masti: Eucerin mast odgovarala je kriterijumima apotekara zbog svoje stabilnosti i glatke konzistencije zbog čega su je lekari često propisivali kao lek. Zbog svoje glatke teksture i efekta hlađenja pacijentu bi pružala olakšanje.

1950. godine na tržištu se pojavljuje pH5 Eucerin mast, prvi preparat za očuvanje i obnavljanje kiselog zaštitnog sloja kože, koji je čak i danas od izuzetne važnosti.

Danas, oslanjajući se na više od 100 godina istraživanja nemačke kompanije Beiersdorf,  Eucerin predstavlja sinonim za preparate najvećeg kvaliteta i kombinaciju delotvornosti i najvećeg stepena podnošljivosti na koži, čineći nas još lepšima spolja.


 

EUCERIN linije:

Nega kose - DermaCapillaire
Nega suve i grube kože - Proizvodi sa ureom, Hyal-Urea
Nega suve i grube kože - Complete Repair
Nega suve i grube kože - Proizvodi sa omega-3 kiselinama
Proizvodi za čišćenje i toniranje - DermatoCLEAN
Proizvodi protiv crvenila
Koža sa atopijskim dermatitisom - AtopiControl

Aquaporin
Q10 active
Anti age - Hyaluron filler
Anti age - DermoDensifyer
Anti age - Volume filler
Koža sa aknama - DermoPURIFYER
Zaštita od sunca - Eucerin SUN
Za muškarce - Eucerin MENBack to content | Back to main menu